Mustavuori Oy

Mustavuori Oy on keväällä 2018 perustettu yritys, jonka tarkoitus on uudelleen aloittaa laskettelurinteen liiketoiminta Mustavuoressa. Mustavuori Oy voitti keväällä 2019 Tampereen kaupungin järjestämän kilpailutuksen laskettelutoiminnan järjestämisestä Tampereella.

 

Mustavuori Oy tulee panostamaan merkittävästi rinnealueen kehittämiseen. Tulevalle kaudelle 2019-2020 investoidaan muun muassa lumetusjärjestelmään, led-valaistukseen, lastenrinteeseen, -hissiin, uudistettuun park-rinteeseen, sekä pitkään perherinteeseen.

 

Mustavuori Oy perustajat ja johto ovat kaikki aktiivilaskettelijoita, joiden intohimo on mahdollistaa laskettelulajien harrastaminen Tampereella laadukkaissa puitteissa myös tuleville sukupolville.

 

Arvomme ja keinomme menestyä

Aito palveluasenne

Mustavuori tarjoaa kaikille asiakkailleen ystävällisen palvelun sekä viihtyisän ja siistin ympäristön. Toimintaympäristöä kehitetään jatkuvasti yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Turvallisuus
Alueen liikunta ja ulkoilupaikat ovat turvallisia kaikille käyttäjäryhmille. Päämäärämme on tarjota korkeaa laatua, jotta ihmiset voivat liikkua turvallisesti, mukavasti ja luotettavasti.

Uskolliset asiakkaat
Keskitymme toiminnassa asiakkaan arvostamiin asioihin kuuntelemalla ja ymmärtämällä heitä.

Ympäristö
Toimimme vastuullisesti rakentamalla liikunta-alueita ympäristöä ja luontoa kunnioittaen, sekä investoimme energiantehokkaisiin ratkaisuihin. Lähiliikuntakeskuksena pienennämme liikenteen aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

Työnantaja

Mustavuori tarjoaa avoimen ilmapiirin sekä monipuolisen ja haastavan työympäristön liikunta- henkisille ja aktiivisille henkilöille. Hyvä tiedonkulku ihmisten kesken kaikkiin suuntiin on menestyksemme avain. Annamme tarpeellisen koulutuksen tehtäviin ja arvostamme erityisesti palveluhenkisyyttä asiakkaitamme kohtaan.

Mustavuori Oy

 

Yhteistyössä:

Lahitapiola_PIRKANMAA.png
Pihlajalinna.png
RukaGray.png
PyhaGray.png

© 2019-2020  Mustavuori Oy : Y-tunnus 2919372-3