top of page
UutisetTausta201906.png

 

Mustavuori Oy

 

Mustavuori Oy on keväällä 2018 perustettu yritys, jonka päämääränä on uudelleen aloittaa ja kehittää laskettelurinteen liiketoiminta Tampereen Mustavuoressa. Keväällä 2019 Mustavuori Oy voitti Tampereen kaupungin järjestämän kilpailutuksen laskettelutoiminnan järjestämisestä Tampereella.

 

Mustavuori Oy panostaa merkittävästi rinnealueen kehittämiseen ympärivuotiseksi lähiliikuntakeskukseksi. Talvikaudelle 2019-2020 investoitiin muun muassa lumetusjärjestelmään, led-valaistukseen, aloittelijarinteeseen, -hissiin, uudistettuun snow park-rinteeseen, sekä pitkään perherinteeseen.

 

Mustavuori Oy aloitti kesällä 2020 bike park toiminnan ja jatkaa sen ja muiden kesäaktiviteettien kehittämistä. Talvitoimintaa varten jatketaan investointeja tehokkaaseen lumetusjärjestelmään sekä kunnostetan ja parannetaan alueen infraa.

 

Elokuussa 2020 Mustavuori Oy:n osakkaaksi tuli Varalan Urheiluopisto. Vuonna 1909 perustettu Varala näkee Mustavuoren alueen potentiaalin. Mustavuori antaa Varalalle entistä laajemmat mahdollisuudet jatkaa edelleen vahvana tiennäyttäjänä liikunta-alan koulutuskeskuksena, sekä tarjota entistä laajemmin yritysten ja ryhmien hyvinvointi- kokous- ja liikuntapäiviä kuin myös laajempaa urheilu- ja valmennustoimintaan.

 

Mustavuori Oy perustajat ja johto ovat kaikki aktiivilaskettelijoita, joiden intohimo on mahdollistaa laskettelulajien harrastaminen Tampereella laadukkaissa puitteissa myös tuleville sukupolville.

 

Arvomme ja keinomme menestyä

Aito palveluasenne

Mustavuori tarjoaa kaikille asiakkailleen ystävällisen palvelun sekä viihtyisän ja siistin ympäristön. Toimintaympäristöä kehitetään jatkuvasti yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Turvallisuus
Alueen liikunta ja ulkoilupaikat ovat turvallisia kaikille käyttäjäryhmille. Päämäärämme on tarjota korkeaa laatua, jotta ihmiset voivat liikkua turvallisesti, mukavasti ja luotettavasti.

Uskolliset asiakkaat
Keskitymme toiminnassa asiakkaan arvostamiin asioihin kuuntelemalla ja ymmärtämällä heitä.

Ympäristö
Toimimme vastuullisesti rakentamalla liikunta-alueita ympäristöä ja luontoa kunnioittaen, sekä investoimme energiantehokkaisiin ratkaisuihin. Lähiliikuntakeskuksena pienennämme liikenteen aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Mustavuori Oy:n tavoitteena on olla hiilineutraali 2020/2021 eteenpäin.

Työnantaja

Mustavuori tarjoaa avoimen ilmapiirin sekä monipuolisen ja haastavan työympäristön liikunta- henkisille ja aktiivisille henkilöille. Hyvä tiedonkulku ihmisten kesken kaikkiin suuntiin on menestyksemme avain. Annamme tarpeellisen koulutuksen tehtäviin ja arvostamme erityisesti palveluhenkisyyttä asiakkaitamme kohtaan.

Mustavuori Oy

 

bottom of page