© 2019-2020  Mustavuori Oy : Y-tunnus 2919372-3

Mustavuoren
Tammikuun 2020
kausikorttikampanja

11.1.-26.1. 

Tammikuun 2020 kausikorttikampanja 11.1-26.1.2020


Lippuja myydään kuitenkin vain rajattu erä. Varmistaaksesi oman kausikorttisi, lippu kannattaa käydä ostamassa heti. Todennäköisesti lippuja ei riitä kaikille ja kampanja päättyy jo ennen määräaikaa.
 

Kausikortti 155€  (295 €)
Mustavuoren kausikortilla kurvailet Mustavuoressa vaikka joka päivä. Kausikortti tarjoaa mahtavan määrän sisältöä, pienellä rahalla. Mustavuoren kausikortilla nimittäin lasket samaan hintaan myös Ukkohallassa, eli käy arkena Mustavuoressa ja suuntaa lomalla Ukkohallaan.
Rajoitettu 100 kpl erä.

Arkipäiväkausikortti
115€  (250 €) 
Oletko jo hankkinut kausikortin toiseen keskukseen? No ei se haittaa, sillä loimme juuri teitä arki-iltojen laskijoita varten kokonaan uuden tuotteen, arkipäiväkausikortin. Tule testaamaan Mustavuoren uudistunut valaistus ja nauttimaan Mustavuoren hyvästä profiilista. Kortti voimassa ma-pe. Arkipäiväkausikortti ei ole voimassa Ukkohallassa.
Rajoitettu 50 kpl erä.

Perhekausikortti
350€  (800 €) 
Löytyykö perheestänne kaksi 7-12 -vuotiasta lasta? Kehitimme lapsiperheiden toivomuksesta kokonaan uuden kausikorttituotteen. Tällä kausikortilla perheen kaksi lasta sekä heidän huoltajansa laskee Mustavuoren uudistetuilla rinteillä edulliseen yhteishintaan (2 henkilökohtaista lastenlippua + 1 huoltajalippu). Ja mikä parasta, huoltajan korttiin saa kaksi nimeä. Näin kumpi tahansa huoltajista voi lähteä lasten kanssa mäkeen, aina kun siltä tuntuu. Mikäli perheeseenne kuuluu enemmän kuin kaksi 7-12 -vuotiasta lasta, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla, räätälöimme juuri teidän perheelle sopivan yhteislipun. Perhekausikortti on voimassa Ukkohallassa.  Rajoitettu 50 kpl erä.

 

Ehdot:

-Mustavuori Oy noudattaa SHKY hiihtokeskuksia ja hissilippuja koskevia ohjeita.

-Asiakas ostaa itselleen kausikortit suoraan verkkokaupasta.

-Kausikortti on henkilökohtainen ja siihen otetaan käyttäjästä valokuva lipun noudon yhteydessä. Ainoat poikkeukset tekevät perhekausikortin huoltajakortti sekä yrityskausikortti.

-Kausikortin voi maksaa myös erilaisilla liikuntaseteleillä ja saldoilla, kuten Smartum, ePassi, Edenred, TyKy kunkin liikuntaedun omien rajoitusten mukaisesti. Myös osasuoritus liikuntaedun avulla on mahdollista. Liikuntaedulla maksamisesta löydät tarkemmat ohjeet täältä.

Muista myös lähettää sähköposti info@mustavuori.fi osoitteeseen, jotta saamme lähetettyä sinulle alennuskoodin verkkokauppaan. Verottajan ohjeen mukaisesti, vain henkilökohtaisen kausikorttinsa voi maksaa liikuntaedulla.

- Kausikorttien nouto tapahtuu Mustavuoresta marras-joulukuussa, erikseen ilmoittavina ajankohtina. Suosittelemme kausikorttien lunastamista näinä tapahtumapäivinä. Toki kausikortin voi lunastaa myös ensimmäisenä laskupäivänä Mustavuoressa.

 

Kauden 2019-2020 tärkeimmät kehityskohteet
- rinnevalaistus vaihdetaan nykyaikaiseksi LED-valaistukseksi, jotta iltamäki on yhtä juhlaa

- lapsille rakennetaan kokonaan uusi lastenrinne ja hissi
- rinteiden profiilia muokataan, jotta laskettavaa löytyy niin lapsille, perheille, parkissa viihtyvälle nuorisolle, rataa tykittäville treenaajille kuin tavallisille kruisailijoillekin

- lumetusjärjestelmä uusitaan kokonaisuudessaan, jotta rinteet saadaan avattua heti pakkaskauden alettua

- vuokraamoon hankitaan iso määrä tuliteriä suksia, lautoja sekä tietenkin kypärät

- uusi SkiData-lippujärjestelmä

 

Normaali hinnasto:

Päivälippu: 25 €
Kausikortti: 295 €
Arkipäiväkausikortti: 250 €
Perhekausikortti: 800 €
Yrityskausikortti: 700 €
Sirukortti: 7 € (SkiData)
Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat Mustavuoressa ilmaiseksi. Myös alle 7 vuotiailla tulee olla lippu. Ilmaislipun voi ladata Mustavuori Oy:ltä ostetulle sirukortille ( 7 € ) tai omalle SkiData yhteensopivalle sirukortilleen.


Yleistä tietoa Mustavuoresta:

Sijainti: Länsi-Tampere
Korkeusero: 69 mertiä
Pisin rinne: 360 m
Rinteet: Aloittelija, Perhe, SnowPark, Mustavuori Original