• Facebook
  • Instagram
Mustavuori Oy:n tiedote

 

 

23.3.2020

Mustavuoren talvikausi päättyy tänään maanantaina 23.3. klo 21:00. Kiitämme kaikkia kävijöitä aktiivisuudesta ja kannustavasta palautteesta tänä poikkeuksellisena talvena.
 
Teimme kaikkemme tarjotaksemme mahdollisimman hyvät puitteet asiakkaillemme vaihtelevista sääoloista huolimatta ja tulemme tekemään näin jatkossakin. Original- ja alkeisinteet ovat edelleen tänään erittäin hyvässä kunnossa ja paksun lumipatjan peittämiä. Vuokraamo ja lipunmyynti eivät ole kauden viimeisenä laskupäivänä auki, mutta kaikki Mustavuori-kausikortin haltijat voivat vielä käyttää ankkurihissiä ja naruhissiä tämän päivän ajan huomioiden hiihtokeskusyhdistyksen ohjeistuksen ja pitämällä riittävät etäisyydet muihin laskijoihin.
 
Sulkemispäätökseemme vaikuttaa vallitseva Covid-19-pandemia, haluamme olla mukana loiventamassa tartuntakäyrää ja täten turvata suomalaisen terveydenhuollon kyky tarjota hoitoa sitä tarvitseville.
 
Ennakkokausikorttikampanja 2020/2021 kaudelle alkaa tänään verkkokaupassamme osoitteessa https://skiclub.fi/mustavuori/ Ostamalla kausikortin hyvissä ajoin ensi kaudelle varmistat osaltasi alueen ja lumivarmuuden jatkokehittämisen.
 
Kiitos vielä kaikille asiakkaillemme!
 
Mustavuori Oy:n tiimi

© 2019-2020  Mustavuori Oy : Y-tunnus 2919372-3